Framme i Nepal

Framme i Nepal

Nu har vi äntligen landat! Efter närmare ett dygn i luften står vi nu i ett varmt Nepal i shorts och linne och svettas…

Jag har lyckats låna lobbyns fantastiska dator från tidigt 80-tal medan jag väntar in Thomas och Robin som rekar utrustning och kameror på hotellet Samsara.

Katmandu är lika galet som förväntat. Vänstertrafik, bilar och motorcyklar som kör om varandra och tutar i takt och otakt växlas med intensiva försäljare som vill kasta sig över oss med deras fina hantverk.

När Robin skulle hämta sin packning passade jag på att göra stan i det område vi bor, Thamel. Det är ju hur stort som helst och människor överallt. Det är billigt, billigt! Jag har aldrig tidigare blivit exhalterad över att köpa funktionskläder, men for första gången går även jag igång på en fantastiskt mjuk dunjacka som bara kostar 200 spänn.

Hoppas på att det snart är dags att äta middag.

Hörs snart igen –> Nepal here we come!

Pin It on Pinterest