Naken i naturen – min arena, allas arena

Naken i naturen – min arena, allas arena

Som jag längtar efter sommar! Snart ska jag, som en sjövild ko, slänga mig ut på grönbete. Frustandes och törstandes efter svenska naturläckerheter.

Längtar så efter att få skrika högljutt och falskt som Rövardotter över Sveriges härliga landskap. Hoppa som en sockerstinn treåring i osmakligt geggiga vattenpölar. Kasta mig spritt språngande naken, hejdlöst ut i havet precis när solens första skira strålar återreflekteras i mina morgontrötta ögon. Jag ska dansa. Fult och äkta bland vildvuxna blåbärsris till tonerna av min inre bubblande sommareufori. Prickiga små myggbett ska med glädje få pryda min kropp. Prickar som får påminna mig om en avslappnad glömskhet. Att köpa MYGGA.

Kära sommar, kom nu! Jag vill njuta av allt detta. Ut i arenan som jag alltid har älskat, men för varje äventyr lärt mig att uppskatta ännu mer. Naturen. Svensk natur. En arena för alla.

Ta del av den och nyttja den respektfullt.  Vårda den. Sprid kunskap. Klä av den. Naken. Älska den. På och i den. Din arena.

 

Drömmer mig bort… #tbt #dinarena

Svenska landskap - min arena- Nyköping

Svenska landskap – min arena- Nyköping 2015

Svenska landskap - min arena - Tornparken

Svenska landskap – min arena – Tornparken 2014

Svenska landskap - min arena - Rånö

Svenska landskap – min arena – Rånö 2014

Svenska landskap - min arena - Tyresta nationalpark

Svenska landskap – min arena – Tyresta nationalpark 2014

Svenska landskap - min arena - Öland

Svenska landskap – min arena – Öland 2014

Svenska landskap - min arena - Stockholm

Svenska landskap – min arena – Stockholm 2015

Svenska landskap - min arena - Åre

Svenska landskap – min arena – Åre 2015

Pin It on Pinterest